DCA aan de gang

Na het voltooien van de DHC zal het enige tijd duren voordat de volledige DCA actief is.

Concentratie van activiteiten

Efficiënte planning voor onze clusterindustrie is in nauwe samenwerking met Dezhou Hi-Tech Development Zone. Het Dezhou Horti Center bevindt zich in het centrum van de Development Zone naast het nieuwe R&D-gebouw van de Tsingua Beijing University. Het Horti Industrie Park ligt op slechts 2 km van het DHC.

De eerste geplande 4x10ha Demo-Commerciële kas is net om de hoek.

Hi-Tech Development Zone
Horti Industrie Park
Dezhou Horti Center (DHC)
40ha Demo kascomplex

Fase 1 is de bouw van DHC welke in voorbereiding is en de Ground Break Ceremony gepland staat half oktober aanstaande.

 

Het industriepark wordt vormgegeven en aangevuld met ideeën uit de deelname van DCA-leden. Gebouw investeringen zijn voor rekening van de Chinese zijde.

 

Het optimaliseren van het park in overlappende disciplines zal resulteren in een aantrekkelijke kostprijs voor onze gezamenlijke projectverkoop.

 

De lokaliseringspartner van DCA ontlast Nederlandse bedrijven van de procedures en administratieve verplichtingen die in Dezhou en China gelden.

 

Prioriteit geven aan kernactiviteiten is belangrijk om de focus te houden en de ontwikkelingen op peil te houden.

 

De eerste 40 ha Demo-commerciële kas is de startbasis voor een professionele samenwerking met ervaren growsupport uit Nederland en om onze opgeleide studenten op het hoogste niveau te laten werken om zichzelf te verbeteren.

 

De verantwoordelijkheid voor continuïteit in de levering van gekwalificeerd personeel ligt bij DCA-samenwerkingen.

 

De verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de moderne tuinbouw ligt bij Dezhou, Shandong en China in het algemeen.

 

DEZHOU HORTI CENTER

© 2020 DCA