Over DCA

De DCA bestaat uit verschillende onderscheidende delen, die elk gericht zijn op de voortgang en het helpen van haar leden en DCA als toonaangevende organisatie van China op het gebied van de ontwikkeling van moderne tuinbouw in de betreffende sectoren.

Presentatie & Promotie

De bedrijven zullen hun producten en diensten via hun beursstand kunnen presenteren in aanwezigheid van hun eigen personeel op hun eigen kantoor.

 

Het personeel is beschikbaar om dieper in te gaan op de producten en diensten wanneer een geïnteresseerde partij op bezoek komt.

 

Het DHC-gebouw zal een showcase zijn waar de nieuwste tuinbouwtechnologieën zullen worden ontwikkeld in het R & D-segment, samen met commerciële partijen en hogescholen / universiteiten.

 

De kennis en expertise die zowel de Nederlandse als Chinese partijen zullen laten zien, zullen bezoekers alle mogelijkheden tonen die de tuinbouw sector te bieden heeft.

 

Acquisitie bureau

Acquisitie moet resulteren in een overeenkomst met de klant. In een overheidsmarkt als China en haar grote Nationale bedrijven kan gesteld worden dat onze klant zich in het Chinese systeem bevindt. En dus IN het Chinese systeem moeten handelen.

DCA is de vertegenwoordiging van de hele keten, staat voor het totale project, maar is geen juridische identiteit voor projecten van Chinese overheidsinvesteerders.

 

Binnen DCA hebben we de expertise die dit probleem oplost middels DSG. Uw bedrijf kan een overeenkomst of beter nog een partnerschap hebben met die tool en vervolgens de positie creëren om een ​​contractpartner op Chinees niveau te zijn.

 

DCA zal actief nieuwe kasprojecten voor haar samenwerkingen en partnerschappen verwerven.

 

Acquisitie in China is echt anders en zal waarschijnlijk nooit toegankelijk zijn ​​voor directe toegang van buitenlandse bedrijven om hen in staat te stellen meer controle over hun naam en kwaliteit te hebben.

 

In DCA heb je deze positie voor de Chinese markt en is het merk cq de branche uit te bouwen.

 

Het verkoopproces dat vaak onderhevig is aan veel veranderingen, maakt het een complexe klus.

Hiervoor heeft DCA een bedrijfsbureau bestaande uit sleutelfiguren die binnen de netwerken kunnen functioneren en zich uitspreken namens DCA.

 

Ondersteuning van het bedrijfsbureau is van groot belang om zo succesvol mogelijk te zijn.

 

Projectteam & Projectbureau

Het projectteam bestaat uit samenwerkingen binnen de DCA of daarbuiten. Het projectbureau binnen DCA bestaat uit experts, ofwel afgevaardigden van partners.

 

De kennis en ervaring van de Nederlandse en Chinese partners worden gebundeld binnen het kantoor.

 

Ongeacht de manier waarop projecten moeten worden aangeboden, gebouwd of uitgevoerd, worden voor projecten in zijn algemeenheid drie afdelingen in gebruik genomen;

  • Het bedrijfsbureau

  • Afdeling detail engineering

  • Afdeling projectmanagement

Het projectteam danwel indien actueel het projectbureau ondersteunt de acquisitie voor het betreffende project op verschillende gebieden voor het verkrijgen van projecten. Dit kunnen zijn directe projecten of via aanbestedingen. DCA maakt handig gebruik van deze gezamenlijke interne support om naar buiten toe een volwaardige partij te zijn die uitgenodigd wordt voor projecten en aanbestedingen op diverse niveau's.

Wij maken onderscheidt in projectteams en een intern projectbureau. Laatst genoemde is vormgegeven vanuit partnerships en gezamenlijk ondernemen vanuit 1 Chinese identiteit in China wat niet op voorhand de regels is maar op termijn wel met behoefte aan specialisaties kan plaatsvinden. Het binnenshuis houden van specialistische kennis en beschermen daarvan richting de markt is daar mogelijk de aanzet toe. 

Voor de eerste projecten worden projectteams samengesteld bij voorkeur uit DCA leden.

 

© 2020 DCA