DCA aan de gang

Na het voltooien van de China Horti Center locatie Dezhou zal het enige tijd duren voordat de volledige DCA actief is.

Concentratie van activiteiten

Efficiënte planning voor onze clusterindustrie is in nauwe samenwerking met Dezhou Hi-Tech Development Zone. Het China Horti Center bevindt zich in het centrum van de Development Zone naast het nieuwe R&D-gebouw van de Tsingua Beijing University. Het Horti Industrie Park ligt op slechts 2 km van het DHC.

De eerste geplande 2x10ha van de 4x10ha Demo-Commerciële kas is net om de hoek.

Fase 1 is de bouw van China Horti Center Deelplan 1 welke in voorbereiding is en de officiële aankondiging door Dezhou overheid en investeerders heeft eind oktober 2019 plaatsgevonden in bijzijn van diverse vooraanstaande Nederlandse tuinbouwbedrijven.

 

Het industriepark wordt vormgegeven en aangevuld met ideeën uit de deelname van DCA-leden en de mate van behoefte van onze leden. Gebouw investeringen zijn voor rekening van de Chinese zijde.

 

Het optimaliseren en produceren in het park in overlappende disciplines zal resulteren in een aantrekkelijke kostprijs om ons als groep te positioneren richting de overheidsmarkt en projectontwikkelingen. 

 

De lokaliseringspartner van DCA ontlast Nederlandse bedrijven van de procedures en administratieve verplichtingen die in Dezhou en China gelden.

 

Prioriteit geven aan kernactiviteiten is belangrijk om de focus te houden en de ontwikkelingen op peil te houden.

 

De eerste 20 van de 40 ha Demo-commerciële kas is de startbasis voor een professionele samenwerking met ervaren growsupport uit Nederland en om onze opgeleide studenten op het hoogste niveau te laten werken om zichzelf te verbeteren.

 

De verantwoordelijkheid voor continuïteit in de levering van gekwalificeerd personeel ligt bij DCA-samenwerkingen.

 

De verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de moderne tuinbouw ligt bij Dezhou, Shandong en China in het algemeen.

Hi-Tech Development Zone
Horti Industrie Park
China Horti Center
40ha Demo kascomplex

CHINA HORTI CENTER

 

© 2020 DCA